World Servants Haren organiseert dienstenveiling voor reis naar Malawi

Haren - Een groep van tien jongeren trekt er in de zomervakantie op uit naar Malawi om in het kader van World Servants een school en een lerarenwoning te bouwen. Op zaterdagavond 30 maart in 't Gorechthuis wordt daarom een grote verscheidenheid aan diensten geveild, om geld op te halen voor de bouw en de reiskosten.

Ieder jaar trekken honderden jongeren uit heel Nederland de werkhandschoenen aan om mee te helpen aan de bouw van klinieken, scholen en sanitaire voorzieningen in Afrika, Azië en Latijns Amerika. De projecten worden onder het motto ‘bouwen aan verandering’ georganiseerd door de christelijke organisatie World Servants. De tien jongeren uit Haren voeren actie om in de zomervakantie drie weken op reis te gaan naar Malawi. Daar zullen zij, samen met de lokale gemeenschap, werken aan de bouw van een school en een lerarenwoning.

Dienstenveiling

Om geld op te halen voor de bouw en reiskosten organiseren de jongeren diverse acties. Ook dit jaar organiseert World Servants Haren weer een dienstenveiling. Op zaterdagavond 30 maart wordt een grote verscheidenheid aan diensten geveild op een avond die verder ingevuld zal worden met livemuziek. Dit alles vindt plaats in ’t Gorechthuis in Haren vanaf 20.00 uur (inloop met koffie vanaf 19.30 uur). Een mooi souvenir uit Malawi, een ritje achterop een motor, een diner voor vier personen of een verukkelijke boterkoek is nog maar een kleine greep uit het aanbod. Meer informatie staat op de website van World Servants Haren. Iedereen is welkom.

Doneren

Doneren kan ook door een gift over te maken naar NL39 TRIO 0338 3163 31 t.n.v. World Servants en o.v.v. Groep Haren.