Hardloopclinic in aanloop van GasTerra Ladiesrun Groningen

Groningen - De GasTerra Ladiesrun Groningen biedt in samenwerking van Curves Groningen Centrum een speciale hardloopclinic aan ter voorbereiding op de 5 km. Deze training bestaat uit 10 hardloopsessies onder begeleiding van Marleen Smit, een fanatiekeling op hardloopgebied.

Vanaf woensdagavond 3 april kunnen vrouwen zich met de kennis van Marleen in tien weken klaarstomen voor een hardloopafstand van 5 km, zodat zij goed getraind aan de start van de Ladiesrun Groningen kunnen verschijnen. De training is voor ieder niveau toegankelijk.

Meedoen aan de Curves hardloopclinic

De eerste hardlooptraining vindt plaats op woensdagavond 3 april, om 17:45 bij Curves Groningen Centrum, het vertrekpunt voor de training. De hardloopclinic kost 35 euro voor 10 trainingen. Iedereen die zich inschrijft voor de GasTerra Ladiesrun én voor de clinics, ontvangt ook nog eens een cadeaubon voor 5x gratis sporten bij Curves Groningen Centrum. Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden voor de 10 weekse hardloopsessie via groningencentrum@curves.nl of 050-5280170.

Curves

Naast de hardloopclinic in voorbereiding naar de Ladiesrun Groningen, verzorgt Curves Groningen Centrum ook de warming-up van de GasTerra Ladiesrun Groningen 2019. Curves is een krachttrainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Omdat Curves als geen ander begrijpt welke uitdagingen vrouwen tegenkomen en hoe moeilijk het kan zijn om genoeg tijd te besteden aan gezondheid, helpen zij vrouwen om van sporten een gewoonte te maken. Op deze manier proberen zij een basis te leggen voor een gezonde en actieve levensstijl.

Krachttraining in 30 minuten

Curves geeft vrouwen een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen (2 spieren tegelijk). Elk toestel past zich automatisch aan op basis van de inspanningen die op dat moment geleverd worden. Zo kunnen vrouwen zo optimaal mogelijk trainen en verliezen zij geen tijd met het veranderen van de gewichten of de instellingen. Alle leden worden begeleid door een persoonlijke Curves-coach die altijd aanwezig is in het circuit. Zo worden fitnessdoelstellingen sneller behaald. Of vrouwen nu willen afvallen, meer energie willen krijgen, of lekkerder in hun vel willen zitten, het kan allemaal bij Curves.