Hoofdtrainer VV Haren Zaterdag 1 gezocht

HAREN - In het seizoen 2019-2020 start vv Haren met een zaterdag seniorenteam. Dit team gaat uitkomen in de 5e klasse KNVB Zaterdag. Voor dit nieuwe team zoekt vv Haren een enthousiaste en daadkrachtige trainer.

De trainer die vv Haren zoekt

· verzorgt de trainingen op de dinsdag- en de donderdagavond

· coacht en begeleidt het 1e elftal op de zaterdag

· werkt nauw samen met de hoofdjeugdtrainer

· is minimaal in het bezit van: TC III senioren / jeugd D diploma / E diploma Oefenmeester III MDGO S&B III CIOS D

VV Haren biedt

· uitstekende trainingsmogelijkheden op één van de mooiste sportparken van het noorden

· een gemotiveerde jonge spelersgroep

· een marktconforme vergoeding/salaris.

Over VV Haren

VV Haren is een vereniging waar plezier in het voetballen voorop staat! Zowel op de zaterdag als op de zondag wordt er bij vv Haren gevoetbald. Leden spelen prestatief of recreatief. Een club waar respect voor een ander, materiaal, accommodatie en plezier hoog in het vaandel staan. Sporten doe je voor je plezier. VV Haren wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. VV Haren is een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de voetbalcapaciteiten en achtergrond.

Heb jij interesse om bij vv Haren aan de slag te gaan? Dan ontvangt VV Haren graag naast jouw volledige CV een motivatie waarom jij trainer bij vv Haren wil worden. Jouw CV en motivatie graag uiterlijk 26 april mailen via het mailadres vacature@vvharen.nl. Na je sollicitatie ontvang je binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging en voor 2 mei wordt er ontact met je opgenomen of jij wel/niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagavond 7 mei. Bij vragen kan je na 17.00 uur contact opnemen met Richard Spitzers (06-11005383) of Pascal Bouwman (06-10888876).