Onderhoudswerkzaamheden aan Ring Oost in Groningen

GRONINGEN - De provincie Groningen voert eind mei en begin juli asfaltonderhoud uit aan delen van Ring Oost in Groningen.

De bovenste asfaltlaag wordt verwijderd en wordt vervangen door een nieuwe geluidreducerende laag asfalt.

Eemskanaal - Lewenborg

De werkzaamheden vinden plaats op de N46 (Ring Oost) tussen Eemskanaal en kruising Lewenborg. Tijdens de werkzaamheden is er voor het doorgaande verkeer in beide richtingen steeds één rijstrook beschikbaar.

24 - 27 mei

Van vrijdag 24 mei 19.00 uur tot maandag 27 mei 06.00 uur rijdt het verkeer aan de westelijke zijde van de vangrail. Hierdoor zijn voor het verkeer richting het noorden de volgende op- en afritten afgesloten:

  • de oostelijke afrit van N46 naar Rijksweg (N360);
  • de oostelijke oprit van Rijksweg (N360) naar N46;
  • de oostelijke afrit van N46 richting Lewenborg.

Lokaal verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg, Pop Dijkemaweg en Ulgersmaweg of een volgende op- en afrit op Ring Oost. Deze omleidingen worden met gele borden aangegeven.

5 - 8 juli

Van vrijdag 5 juli 19.00 uur tot maandag 8 juli 06.00 uur rijdt het verkeer rijdt aan de oostelijke zijde van de vangrail. Hierdoor zijn voor het verkeer richting het zuiden de volgenden op- en afritten afgesloten:

  • de westelijke afrit van N46 naar Rijksweg (N360);
  • de westelijke oprit van Rijksweg (N360) naar N46;
  • de westelijke oprit van Ulgersmaborg naar N46.

Lokaal verkeer wordt omgeleid via een volgende op- en afrit op Ring Oost. Deze omleiding wordt met gele borden aangegeven.