Vier straatroven in Haren op Opsporing Verzocht

Haren/Paterswolde - In Opsporing Verzocht vraagt de politie dinsdagavond aandacht voor vier straatroven in Haren en Paterswolde in maart en april.

Op zaterdagochtend 30 maart worden twee fietsers beroofd en mishandeld op de Rijksstraatweg in Haren, ter hoogte van de kerk. Een paar weken later, op zondagavond 21 april, wordt een jongen op de Nieuwe Akkers in Paterswolde ernstig mishandeld en beroofd. Kort daarop, op dinsdag 23 april, en zaterdag 27 april worden twee mannen slachtoffer van een straatroof op de Westerveen in Haren. Op bewakingsbeelden zijn getuigen te zien die mogelijk iets gezien kunnen hebben dat te maken heeft met de berovingen aan de Westerveen. Op camerabeelden vanuit Paterswolde is een groepje jongeren te zien dat mogelijk iets van de straatroven gezien kan hebben of er iets mee te maken heeft. De beelden worden in de uitzending getoond.

Via Opsporing Verzocht, en Facebook vraagt de politie of mensen meer informatie hebben. De uitzending is dinsdagavond om 20.30 uur op NPO 1 uitgezonden.

Bron: Facebook Politie Groningen