Een nieuwe naam: mijnTafel wordt mijnWinkel

mijnTafel wordt mijnWinkel

HAREN De gezelligste winkel van Haren, mijnTafel, krijgt vanaf eind mei een nieuwe naam: mijnWinkel Haren. Zowel voor de huurders als voor de kopers blijft alles precies hetzelfde, alleen de naam is anders.

De reden daarvan is dat de eigenaren van mijnWinkel Haren, Roelof Bathoorn en Frouke Steunebrink, gezien hun leeftijd (64) geen nieuw contract wilden aangaan met de mijnTafel-organisatie, na vijf jaar te hebben gefranchised.

Concept

Door veel mensen in Haren en wijde omgeving wordt mijnWinkel Haren vaak “de leukste winkel van Haren” genoemd. Het concept houdt in dat iedereen in de winkel verkoopruimte (een stellingkast) kan huren om hun gebruikte, nieuwe of zelfgemaakte artikelen te verkopen. De huurder bepaalt zelf de verkoopprijs, mijnWinkel Haren beheert en verkoopt de spullen.

De formule is dus helemaal van deze tijd. Hergebruik en duurzaamheid staan bij Roelof en Frouke hoog in het vaandel. Op deze manier kan iedereen een steentje bijdragen aan de circulaire economie.

Voor meer informatie kunt u terecht in de winkel bij Roelof en Frouke of ga naar hun nieuwe website: www.mijnwinkelharen.nl.