Succcesvolle Beachweek Haren

HAREN - Op het Raadhuisplein in Haren vond van maandag 27 mei tot en met vrijdag 7 juni de 4e editie van de Beachweek Haren plaats, verzorgd door Sportcoaches Haren.

Het Raadhuisplein was twee weken lang omgetoverd tot een groot beachveld. Scholen hadden hun gymlessen naar het beachveld verplaatst, ook hielden sportverenigingen er hun trainingen en maakten bedrijven er gebruik van. Verder hebben de sportcoaches veel verschillende sport- en beweegactiviteiten gehouden, van een bootcamp tot freerunnen en van longboarden tot unicurl.

Bas Veldman, sportcach Haren: „Sportcoaches Haren kijkt terug op een succesvolle Beachweek, waarin we mooi weer hebben gehad en veel verschillende groepen op het veld hebben mogen verwelkomen. We hebben gedurende twee weken meer dan 2000 actieve deelnemers op het veld gehad! Onder andere VV Glimmen, VV Haren, VV Gorecht, Stentor, V&S Handbal, HSV Volleybal en ATC’75 hebben gebruik gemaakt van het veld. Tevens waren de gymlessen van het basisonderwijs op het veld georganiseerd. Hier hebben we alle scholen mogen verwelkomen. Tijdens de zomerdag hebben de Sportcoaches verschillende clinics georganiseerd. Onder andere ouder/kind Yoga met Sportschool Energy, Bootcamp, Freerunnen, Longboarden, Bootcamp onder leiding van Personal Fit en suppen bij Teuntje de Slak. De instuif van Sportcoach Haren en het project Buiten Gewoon Bewegen vonden ook plaats op het beachveld op het Raadhuisplein.”

De Beachweek werd dit jaar voor de 4e keer georganiseerd. Dankzij het Dorpsfonds Haren is het mogelijk om het evenement twee weken lang te organiseren op het Raadhuisplein in Haren.

Voor meer informatie over de sport & beweeg activiteiten van de Sportcoach Haren zie www.sportcoachharen.nl.