Historische trekkers bij De Wachter

ZUIDLAREN - Zaterdag 8 juni trokken 70 historische trekkers van de Oude Trekkers en Motoren Vereniging vanuit Eext door Noord Drenthe. De vereniging had voor haar jaarlijkse toertocht dit jaar gekozen voor de mooie omgeving van Zuidlaren. Na een uitgebreide ochtendtoer werd er gepauzeerd bij Museum De Wachter in Zuidlaren.

De deelnemers kregen daar een door Cateringbedrijf Klinkhamer uitstekend verzorgd stamppotbuffet voorgeschoteld en dat viel prima in de smaak. Na de maaltijd konden de deelnemers nog een kijkje nemen in het museum. Van deze mogelijkheid werd door de meeste deelnemers dankbaar gebruik gemaakt. Velen hebben zich daarbij verbaasd over de uitgebreide en interessante collectie van De Wachter en het enthousiasme en de grote mate van betrokkenheid van de vrijwilligers van het museum. Bovendien konden de overige bezoekers van De Wachter tijdens de pauze de historische trekkers van dichtbij bewonderen.

Het was opnieuw een succesvolle dag voor het museum, waarbij nog maar weer eens is gebleken dat er bij De Wachter altijd wat te doen is.