Yogasessie in het weiland met Sportcentrum Energy

ONNEN - De datum 21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga events. Ook Sportcentrum Energy uit Haren doet hieraan mee met een yogasessie in de buitenlucht in de Onner Polder.

In mei 2018 heeft Sportcentrum Energy haar tweede locatie geopend, een Yoga/Pilates Studio aan de Felland Noord 12K in Haren. Om mensen kennis te laten maken met yoga en ervaren yogi’s een extra verzetje te geven heeft Energy vorig jaar haar eerste event georganiseerd op het strandje aan het Paterswoldsemeer. Ondanks het slechte weer was deze unieke ervaring een succes. Daarom roept Energy ook dit jaar zoveel mogelijk mensen op om gratis mee te doen met de Internationale Yoga Dag 2019.

Yoga in de natuur

Sportcentrum Energy ziet je graag op vrijdag 21 juni om 13.30 uur voor een yogasessie in de buitenlucht tussen de koeien en schapen. Dit vindt plaats in het weiland op de kruising Koelandsdrift/Noorderhooidijk in de Onner Polder. Neem een grote handdoek mee en volg de borden.

Voor eventuele wijzingen volg ons op www.facebook.com/Sportcentrum-Energy-308941449170241.

Zie verder www.energyharen.nl.