Een zomer in ... | Cultuur beleef je in Haren

Het Harener Weekblad en de Culturele Raad Haren (CRH) brengen wekelijks op deze plek een cultuurtip, want: ‘Cultuur beleef je in Haren!’

Vakantietijd beleef je in binnen- of buitenland: aan het strand, op het water, in de bergen, op een camping of gewoon thuis in Haren, waar het culturele aanbod even op een laag pitje staat.

Vakantietijd is juist ook een tijd om inspiratie op te doen! De Culturele Raad Haren roept u op uw zomerse indrukken creatief om te zetten in tekst. Doe mee aan de Schrijfwedstrijd van de Commissie Letteren van de CRH.

Schrijfwedstrijd

Schrijf een verhaal of een gedicht met als thema ‘Een zomer in…’ . Uw bijdrage mag maximaal uit 1000 woorden bestaan. Inzending kan plaatsvinden via het emailadres geboektinharen@gmail.com of op schrift in een gesloten envelop bij boekhandel Boomker onder vermelding van ’schrijfwedstrijd Letteren’. De inleverdatum is uiterlijk 1 september.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen; de beste drie verhalen en drie gedichten worden beloond met boekenbonnen t.w.v. €35.--, €25.—en €15.—. Tijdens het literair diner dat traditiegetrouw in het najaar wordt georganiseerd, zal eveneens aandacht worden besteed aan uw bijdragen.