Laat je zien!

De huisfotograaf Elise Pragt van PragtPlaatjes vertelt op de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren op 18 juli over haar visie: Laat je Zien.

Pragt: "Ik maak beelden die echt iets over jou vertellen, jouw verhaal! Dáárin zit de kracht van mijn fotografie. Je bent ondernemer en je wilt maar één ding: opvallen tussen al die andere professionals. Je bent een vakexpert en je weet welke capaciteiten jou uniek maken. Je kan dat ook prima verwoorden in de tekst alleen de perfecte beelden ontbreken nog om jouw boodschap nóg krachtiger neer te zetten. Het eerste waar men naar kijkt op een website zijn beelden en daarna pas de tekst. Daarom zijn persoonlijke en sfeervolle foto’s die laten zien wie jij bent en die passen bij jouw verhaal een must op iedere site. Ik maak foto’s die raken zodat de bezoeker ook sneller contact met je zal gaan opnemen. Laat je dus Zien!”

Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon een keer komen kijken als ondernemer of ondernemend persoon? Je bent van harte welkom op donderdag 18 juli van 9.30 tot 11.30 uur bij De Tiehof in Onnen.

PS. Nog niet bekend met Open Coffee Haren? Je kunt zonder aanmelden langskomen. Entree 5 euro. De bijeenkomst is bedoeld voor (bijna) ondernemers en ondernemende mensen. Voel je geroepen om ook langs te komen.

Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst

Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen

Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand,

Tijd: v.a. 9.30 - 11.30 uur, interactieve sessie 10.00 – 10.15 uur

Kosten: € 5 (contant) inclusief koffie/thee

Lidmaatschap: nvt