Professionaliseer uw salarisadministratie

Aangeboden door: Werkxe

Een professionele salarisadministratie is essentieel voor iedere organisatie. Het verzamelen, verwerken, controleren en archiveren van alle gegevens vereist kennis, ervaring en inzicht. En veel tijd. Het gaat hier immers om het tijdig en correct uitbetalen van alle salarissen en belastingen.

Hierin valt doorgaans veel te verbeteren, met vereenvoudigingen die u veel tijd besparen. Werkxe levert hiervoor professioneel P&O-advies, advies over salarisadministratie en een complete HR-dienstverlening. Het kantoor is direct inzetbaar bij ziekte, tijdens piekmomenten en in vakantieperioden.

Deskundig advies over salarisadministratie

Wilt u de lasten en verantwoordelijkheid van het werkgeverschap uit handen geven? Dan kan ondersteuning van salarisadministratie uitkomst bieden. Hiermee verlengt u de druk van de salarisadministratie, salarisbetalingen, afdracht van sociale premies, het contractbeheer en de pensioenen, naar een personeelsadviesorganisatie. Werkxe informeert u graag met maatgericht advies over welke pakketten aansluiten op uw situatie.

Gespecialiseerd P&O-advies

Op het gebied van P&O verandert er veel. Door wetswijzigingen veranderen regels voortdurend, en kan het uitvoeren van het juiste beleid ingewikkeld en kostbaar worden. Verschillende uitvoerende en operationele taken vallen onder P&O. Denk aan het aannemen van personeel, het opstellen van contracten, het verzorgen van verzuimbegeleiding en het opzetten van een opleidingsplan. En ook het gezond, productief en gelukkig houden van personeel vereist gespecialiseerd personeelsadvies.

Totale HR-dienstverlening vanuit één loket

Werkxe verzorgt een totale HR-dienstverlening. Of het nu gaat om ondersteuning bij de salarisadministratie, praktische ondersteuning voor P&O, overdracht van expertise op de werkvloer of het opzetten van (digitale) HR-omgevingen. Werkxe werkt samen met ‘zusjes’ Xs2more Re-integratie en Preventix Arbodienst, waardoor absolute deskundigheid in HR, P&O, ziekteverzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid gegarandeerd zijn. Ook bent u hierdoor verzekerd van een toegankelijke HR-dienstverlening, bij één enkel loket.

Maatwerk voor alle organisaties

Heeft u alleen incidenteel behoefte aan P&O-advies? Of zoekt u juist langdurige ondersteuning, wellicht voor een specifiek project, of vanwege (tijdelijke) ondercapaciteit? De HR-specialisten van Werkxe ontzorgt u totaal. Direct gaan zij aan de slag om uw organisatie in korte tijd op orde te brengen. Ook als het gaat om de outplacement, werving en selectie. Werkxe verzorgt zijn HR-dienstverlening voor zowel kleine als grote organisaties met personeelsbestanden tot 2000 man.