Voor een stressloze zondag naar TuindeStad

GRONINGEN Vakantie voorbij, iedereen is weer lekker vol aan de bak? TuinindeStad biedt de mogelijkheid om elke dag vakantie te vieren.

Leer wat stress is, welke mechanismen het in werk zet, wat het met jou doet & krijg de gereedschappen om daar beter mee om te gaan. Ontspan. Een vol programma dat je volledig kan volgen of (ook) per onderdeel, begeleid door ervaren en gedreven docenten.

Het programma start om 7.30 uur met de zonnegroet (letterlijk dus), een bekende yoga-oefening, begeleidt door Marga Groenewold, die er voor zorgt dat je op ontspannen manier al je spieren activeert. De afsluiting is 16.30 uur. Tussendoor zijn deelnemers volop actief met diverse activiteiten.

Wie van ver komt of bang is door de wekker heen te slapen kan zaterdag 28 september komen kamperen voor 5 euro (en dan maken wij je op vriendelijke manier wakker).

Meer info via Frans 06-51 962463.

Aanmelden mag per mail naar tuinindestad@gmail.com (uiterlijk vrijdag 27 september 22.00 uur). Kamperen? Meld je dan voor zaterdag 18.00 uur bij Tuinindestad.

Tuinindestad, Tarralaan 6 Groningen.