Expeditie Robinson-fans opgelet: Pathé Groningen vertoont finale (en een deelnemer presenteert het)

Goed nieuws voor fans van Expeditie Robinson: op zondag 15 december kun je de finale van de twintigste editie van het survivalprogramma zien vanuit een fijne bioscoopstoel in Pathé Groningen. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Dat maakten RTL en Pathé bekend. Ook in achttien andere Pathé-bioscopen wordt de jubileum-finale uitgezonden. In iedere bioscoop wordt de aflevering gepresenteerd door één van de deelnemers van Expeditie Robinson. Naast de finale worden ook exclusieve beelden vertoond. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht wordt een groot finalefeest georganiseerd, gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

In het survivalprogramma strijden twintig bekende Nederlanders om de ‘Robinsontitel’. Hiervoor moeten ze ruim een maand zien te overleven op een onbewoond eiland.

Dertien deelnemers over

Van de twintig deelnemers strijden er op dit moment nog dertien om de winnaarstitel: Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Shary-An Nivillac (zangeres), Fien Vermeulen (radiopersoonlijkheid), Yvette Broch (ex prof handbalster), Eva Cleven (radio DJ), Hugo Kennis (televisiekok), Rijk Hofman (Youtuber), Eva Koreman (radio DJ), Kim Kötter (presentatrice en ondernemer), Akwasi (rapper/schrijver), Tim Coronel (autocoureur/ondernemer) en Thomas Berge (zanger).

Ook YouTuber Kelvin Boerma uit Meedhuizen, beter bekend als Kalvijn, is nog in de running.

De kaartverkoop voor de finale is inmiddels van start gegaan.