Open Coffee Haren goed ontvangen op nieuwe locatie De Blankehoeve in Noordlaren

De eerste Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst van 2020 en tevens de eerste op de nieuwe locatie De Blankehoeve in Noordlaren vond plaats op donderdag 16 januari en werd goed ontvangen door alle aanwezigen.

Kiek Busquet en Angelique van der Zwaan, uitbaters van De Blankehoeve sinds 2017, vertelden over de geschiedenis van De Blankehoeve en hun visie en concept nu. Zij hanteren een combinatie van Horeca en Zorg. Ze bieden een Begeleid Wonen en Werken Traject én een Begeleid Werken Traject door middel van dagbesteding.

De medewerkers van De Blankehoeve zijn op te splitsen in horeca- en zorgprofessionals, die samen als een team werken met één missie: werken vanuit je kracht. Zowel de organisatie en het team, als de deelnemers. Daarnaast is er ook aandacht voor de natuur. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale en biologische producten.

Laagdrempelige manier van netwerken

De deelnemers waren erg positief over de locatie en het daarbij horende verhaal. Er waren diverse nieuwe deelnemers die zeer te spreken waren over de laagdrempelige manier van netwerken bij Open Coffee Haren

Wil je een keer komen kijken? Voel je dan welkom. De bijeenkomst is bedoeld voor (bijna) ondernemers en ondernemende mensen en vindt elke 3e donderdag van de maand plaats, v.a. 9.30 tot 11.30 uur. € 5 (contant) inclusief koffie/thee.

Voor meer informatie zie www.opencoffeeharen.nl.