Drukte tijdens openingsactie van nieuwe tanklocatie Argos in Groningen

GRONINGEN GP Groot brandstoffen en oliehandel opende onlangs de nieuwbouw locatie Argos in Groningen. Het Argos station ligt aan de Bornholmstraat in Groningen, direct naast het Bastion Hotel.

Tijdens de feestelijke openingsactie konden klanten een gokje wagen aan het Rad van Fortuin, waarbij zij kans maken op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter. Klanten die tijdens de openingsactie ook op de foto gingen met het promotieteam, maakten nog eens kans op een tankpas met 250 euro- tanktegoed.

Bij Argos Groningen kan 24/7 getankt worden. De volgende brandstofproducten zijn er verkrijgbaar: Euro 95–E10, Super Plus 98–E5, Diesel en HVO100.

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas

Zakelijke rijders kunnen bij Argos Groningen veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op meer dan 400 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast de eigen tankpas van GP Groot worden op Argos Groningen onder meer de volgende tankpassen geaccepteerd: Argos tankpas, Go Tankpas, Routex, travelcard, Multitankcard en UTA.

De GP Groot tankpas is eenvoudig aan te vragen via www.gpgroottankpas.nl.

Over GP Groot brandstoffen en oliehandel

GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Texaco, Firezone, Argos en NXT worden bijna 60 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot brandstoffen en oliehandel is naast GP Groot inzameling en recycling en GP Groot infra en engineering één van de bedrijfsonderdelen van GP Groot. Sinds 1917 groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met meer dan 950 medewerkers. De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar hebben één streven gemeen: samen werken aan een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendige toekomst.