Nu inschrijven voor 13e editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen

GRONINGEN Vanaf heden kunnen sportieve dames zich weer inschrijven voor de GasTerra Ladiesrun Groningen.

Op zondag 14 juni kleurt de binnenstad van Groningen weer roze tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen. Hét leukste loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellige dag uit centraal staan. Duizenden vrouwen lopen deze dag de 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km.

Al jaren wordt tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen de Vismarkt omgebouwd tot Pink Plaza met onder andere een DJ, masseurs en verschillende kramen. En natuurlijk dé locatie waar gestart en gefinisht zal worden voor alle afstanden. De parcoursen van 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km lopen door de binnenstad en het groene Noorderplantsoen. Het wordt ongetwijfeld weer een run op de startbewijzen, elk jaar schrijven meer dan 1.500 deelneemsters zich in voor de GasTerra Ladiesrun Groningen.

Business Run vanaf twee personen

Als bedrijf in actie komen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen kan ook. Speciaal voor bedrijven die met sportieve medewerksters of relaties willen lopen is er de Business Run van 10 km of 5 km. De 10 km is een nieuwe uitdaging die toegevoegd is speciaal voor bedrijven.

Pink Ribbon: Ren mee voor borstkankeronderzoek

Uiteraard staat ook dit jaar het roze loopfeest in het teken van het goede doel; Pink Ribbon. Dankzij de inzet van de deelneemsters wordt er elk jaar een enorm bedrag opgehaald voor borstkankeronderzoek. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of ervoor kiezen om op het speciale actieplatform haar deelname aan de run te laten sponsoren. Zo kan elke deelneemster haar steentje bijdragen aan nieuwe en baanbrekende onderzoeken op het gebied van borstkanker. Dat is nog steeds hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Dankzij de inzet van alle deelnemers en de organisatie ontving Pink Ribbon vorig jaar een cheque met een totaalbedrag van € 13.000,-.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.ladiesrungroningen.nl.

Iedereen die zich vandaag op Valentijnsdag inschrijft, maakt ook nog eens kans op twee saunabonnen t.w.v. € 62,00 te besteden bij Welnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen.