World Servants Haren bezorgen paasontbijt aan huis

Nu iedereen thuis zit is er natuurlijk wel behoefte aan een vrolijk Pasen. Even wat leuks en bemoedigends in deze moeilijke tijden: World Servants Haren bezorgen op zaterdag 11 april paasontbijtjes.

Heerlijk verzorgde ontbijtjes voor één, twee of meer personen. De kosten zijn €7,50 voor één persoon, bij meer dan twee personen zijn de kosten €6,- p.p. Bij het ontbijtje zitten verschillende lekkere dingen om echt te kunnen genieten van een heerlijk paasontbijt.

Doe een paasontbijt cadeau

Het is heel leuk en lekker om dit ontbijtje voor u zelf te reserveren, maar het is ook is een mooie gelegenheid om het aan iemand cadeau te doen. Voor iemand die misschien niet meer zo vaak de deur uit kan. Voor iemand bij de groep ‘vitale beroepen’ hoort of misschien wel een ouder iemand die nu de familie niet meer kan zien.

World Servants Haren denken bij de bezorging om alle maatregelen en zetten daarom uw ontbijtje voor de deur, bellen aan en nemen afstand. Ook tijdens de voorbereidingen worden voorzorgsmaatregelen getroffen.

Paasontbijt bestellen

World Servants Haren zien jouw bestelling graag zo spoedig mogelijk tegemoet en anders het liefst uiterlijk 9 april. Via http://geef.ws/ontbijt kun je een ontbijtje bestellen. Of bel naar 06-40604100.

World Servants Haren hopen ook in deze tijd wat voor jou te kunnen betekenen. Ook zij proberen nu creatief te zijn met acties bedenken, hou daarom de site www.wsharen.nl in de gaten.