Hartenpost voor de bewoners van zorgcentrum Westerholm in Haren: met een glimlach het weekend in

Bij zorgcentrum Westerholm in Haren werd vrijdagmiddag 3 april hartenpost afgeleverd. De hartjes zijn voor de bewoners om de ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden.

In de Meerweg in Haren is een initiatief #hartenpost opgezet door Cato van der Vlugt om alle eenzame ouderen te steunen tijdens de coronacrisis. Op Meerweg nummer 65 vind je een doos speciaal voor alle hartenpost. Na de Dilgt was deze bezorging hartjes bij de Westerholm de tweede lichting hartenpost.

Hartenkaartjes

Diverse bewoners uit Haren, waaronder ook kinderen, hebben in totaal 150 hartenkaartjes gemaakt. De medewerkers van Westerholm (waaronder directeur Dineke Katerberg, niet op de foto) waren erg blij met de post. Initiatiefneemster Cato van de Vlugt: „Het is een fijn project. Inmiddels doen er veel mensen mee met hartjes maken, natuurlijk van de Meerweg maar ook uit Oosterhaar en van Cosis Torenlaan, waar ik een paar jaar als vrijwilliger heb gewerkt. Hartverwarmend allemaal!”

Inmiddels zijn er al weer nieuwe kaartjes gemaakt die naar de Buitenhorst (woning van Stichting Sprank aan de Oude Middelhorst) en Nieuw Erasmusheem gaan. En daarna volgen nog meer.

Doe ook mee

Wie mee wil doen kan hartenkaartjes kwijt in de hartendoos op Meerweg 65.