Netwerken in coronastijl bij Open Coffee Haren

Na drie maanden ‘coronapauze’ konden de deelnemers van Open Coffee Haren eind juni elkaar weer de denkbeeldige hand schudden.

Arnold Bergsma vertelde over netwerken. Is netwerken, net werken? Wanneer netwerk je? Hoe netwerk je? Kom jij halen of ook brengen? En dat laatste is belangrijk. Wie kun je met elkaar verbinden, wat kun je voor een ander betekenen, wat kan een ander voor jou betekenen? Als jij een opdracht hebt, wie komen in aanmerking om dit te doen? Een vreemde? Iemand die je kent? Iemand die is aanbevolen door een ander? Doorgaans heeft een bekende een streepje voor. Je weet immers ‘wat voor vlees je in de kuip hebt’. Daarom is netwerken belangrijk, zeker voor lokale ondernemers.

Bergsma is als eigenaar van Webfactor één van de initiatoren van NetwerkNoord. Netwerk Noord is evenals Open Coffee een open netwerk en organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten in de vorm van bedrijfsbezoeken en kennissessies.

In juli vindt er vanwege vakantie, geen Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst plaats. Donderdag 20 augustus is de eerstvolgende bijeenkomst.

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de website www.opencoffeeharen.nl, pagina Ervaringen en luister de diverse verhalen.