Uitstekende vakantietiming: alle leeftijden vanaf maandag weer welkom in zwembaden Sportcentrum Kardinge en De Papiermolen

Recreatieve zwemmers van alle leeftijden zijn vanaf maandag - bij de start van de zomervakantie in het Noorden - weer de hele dag welkom in Sportcentrum Kardinge en openluchtbad De Papiermolen. Reserveren blijft evenwel nodig.

In De Papiermolen verdwijnen de aparte tijdblokken voor mensen die baantjes trekken en recreatieve zwemmers. Iedereen kan weer de hele dag komen zwemmen en alle baden zijn beschikbaar.

In Sportcentrum Kardinge zijn het golfslagbad, het instructiebad en het 25-meterbad vanaf maandag weer voor alle leeftijden geopend.

Maximaal vier dagen van te voren reserveren

Om het maximale aantal zwemmers onder controle te kunnen houden, moet voor beide zwembaden wel gereserveerd worden. Dat kan maximaal 4 dagen van te voren.

Verder moeten zwemmers nog steeds enkele coronamaatregelen in acht nemen. Zo moeten zwemmers van 18 jaar en ouder nog steeds anderhalve meter afstand houden. wordt het aangeraden thuis de zwemkleding al aan te doen en mag slecht korte tijd gedoucht worden.