Verbeteren en onderhouden van kracht en conditie: je doet het bij fit20 in Haren en Groningen

fit20 is een unieke en innovatieve oefentraining waarmee u sterker en soepeler wordt en blijft. Meld je aan voor 1 augustus 2020 en krijg twee gratis kennismakingstrainingen.

In 20 minuten per week traint u altijd onder persoonlijke begeleiding, zonder om te kleden, op afspraak en met gegarandeerd resultaat. Deze training is ideaal voor (werkende) mensen die weinig tijd hebben of die het naast hun drukke levens niet altijd op kunnen brengen om te gaan sporten.

„Door fit20 heb ik meer energie en minder klachten. Tuinieren, traplopen, golfen of andere sport gaan me makkelijker af.”

Iedereen ouder dan 18 jaar is welkom. fit20 speelt extra goed in op bijvoorbeeld amateursporters, ondernemers en senioren die sterker willen worden. fit20 wordt gezien als oefentraining voor of na een operatie en als u een fysio- of revalidatietraject heeft doorlopen.

Fitter en ontspannen

Één intensieve training slechts één keer per week is al voldoende om resultaat te boeken. In minder dan een half uur werkt u aan uw conditie en krachtontwikkeling. Vrijwel iedereen merkt onmiddellijk een verbetering: cliënten voelen zich fitter en meer ontspannen.

Je kan in de regio terecht bij drie locaties: fit20 Haren, Felland Noord 12c in Haren, fit20 Groningen, Peizerweg 140 in Groningen en fit20 Groningen Zuid, Schweitzerlaan 2 in Groningen.

Gratis kennismakingstrainingen

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor 1 augustus 2020 en krijg twee gratis kennismakingstrainingen. Aanmelden via www.fit20haren.nl of bel met: 050-2111 789.