Dorpskerkconcerten Haren houdt eerste zomerconcert in Dorpskerk Haren met duo Brackman – le Coultre

Stichting Dorpskerkconcerten Haren kan, nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, eindelijk weer een dorpskerkconcert aanbieden. Dit zomerconcert wordt verzorgd door het duo Brackman – le Coultre en vindt plaats op zondag 26 juli in de Dorpskerk van Haren.

Het duo Brackman – le Coultre, op viool en altviool, speelt muziek van Bach, Mozart, Spohr tot Bartók, Ysaÿe en Prokofjev.

Duo Brackman – le Coultre

Tim Brackman, finalist Oscar Back Concours, hoorde je met zijn kwartet afgelopen 1 maart nog ontroerend spelen in het indrukwekkende ‘Quatuor pour le fin du temps van Olivier Messiaen.

Floor le Coultre, Dutch classical talent, hoorde je al vaker meeslepend spelen, zoals in het Hermitage Kwartet in de Dorpskerk of tijdens het Peter de Grote Festival.

Op zondag 26 juli speelt het duo van 15.30 tot 16.30 uur voor 50 enthousiaste luisteraars in de Dorpskerk. Om alle ‘coronazorgvuldigheid’ in acht te nemen:

- duurt het concert een klein uur

- is er geen pauze en geen toiletgebruik

- is de afstand tussen de wachtenden vooraf 1.5 meter

- is de afstand tussen de stoelen 1.5 meter

- gaat de zaal om 15.00 uur open

- en begeleidt de organisatie je naar je plaats zodat je geen mensen hoeft te passeren

- als je onverhoopt hoest, niest of koorts hebt, dan blijf je natuurlijk thuis, gelieve de reservering dan af te zeggen via de email

- betaal je de entree van € 7,50 p.p. met je pinpas contactloos bij de ingang, geen contant geld s.v.p.

Reserveren verplicht

Van tevoren reserveren is verplicht en is mogelijk tot en met vrijdag 17 juli en kan via infoDKCH@gmail.com. Ook twee stoelen reserveren is mogelijk, mits die personen tot hetzelfde huishouden behoren.

Als je tijdig komt (vanaf 15.00 uur) kan de organisatie alle bezoekers met voldoende afstand toelaten, en wordt onnodige drukte vermeden.