Hoe kleed je je naar een date?

Aangeboden door: shirtsofcotton.com

Het is zover! Je gaat op date met iemand die je helemaal ziet zitten! Het schijnt dat de meeste relaties voort bouwen op een reeks van eerste indrukken. Om deze reden is de eerste date een goede gelegenheid om direct een band te creëren. Echter, het is geen exacte wetenschap.

Let maar eens op bij het programma ‘first dates’. Daar zie een grote diversiteit van mensen op tv met verschillende kledingstijlen. Overhemden, heren T-shirts, poloshirts of truien? Het kan allemaal. Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.

Wat trek je aan voor de eerste date?

Je wilt er strak en verzorgd uit zien. Een mooi heren overhemd is hier ideaal voor! Het geeft een fantastisch uitstraling waarin je goed overkomt. Overhemden zijn overal voor geschikt, mits je de juiste kleuren draagt. Witte en blauwe overhemden zijn klassieke kleuren die iedereen goed staan. Wil je jezelf onderscheiden? Ga dan eens voor een overhemd die een andere kleur is, bijvoorbeeld rood of beige. Dit zijn warme kleuren.

Hoe krijgt ze de beste indruk?

Op je gemak voelen is belangrijk. (Overigens is een beetje ongemakkelijkheid niet ongepast tijdens je eerste date!) Kies voor kleding waar jij je fijn en zelfverzekerd in voelt. Ben jij geen overhemden man, dan kun je kiezen voor een basic wit heren T-shirt. Bovendien is leuk om je kleding aan te passen op je uitstraling. Zolang je kleding maar uitstraalt wie je bent. Let tijdens de date op je lichaamshouding. Lichaamshouding zegt veel over een persoon.

Zorg dat je ontspannen overkomt. Toon interesse en betrek niet het gesprek constant over jezelf!

Lekker ruiken is het halve werk

Vrouwen houden van lekkere luchtjes. Bepaal of je de voorkeur hebt voor een fris of zoet luchtje. Wees voorzichtig met de hoeveelheid. Spuit je teveel op, dan kan het zeer overheersend zijn.

Welke schoenen kies je?

Het is algemeen bekend dat vrouwen dol zijn op schoenen. Waarschijnlijk denkt de vrouw langer na over de juiste schoenen dan jij. Voor jou is het even belangrijk om de juiste te kiezen. Sneakers zitten lekker, maar als ze afgetrapt zijn, is het verstandig om ze niet op de eerste date aan te trekken. Nette schoenen zijn een veilig keuze voor de eerste date. Zowel suède als leren schoenen zien er stijlvol uit! Als kers op de taart kun je vrolijke sokken naar je date dragen. Met deze tips zorg je ervoor dat je de juiste eerste  indruk achter laat. Succes met de date!