‘An extraordinary night out’ met Club Martini in MartiniPlaza Groningen

GRONINGEN MartiniPlaza Groningen heeft woensdag 28 tot en met zaterdag 31 oktober een bijzondere avond uit in ‘Club Martini’.

De nieuwe show ‘An extraordinary night out’ is een avondvullend programma met live muziek, dans en show. Het evenement vindt plaats in de Borgmanzaal die omgetoverd wordt tot sfeervolle nightclub. Uiteraard geheel volgens de RIVM-richtlijnen.

De show

An extraordinary night out is een avondje uit met live muziek, show en dans gecombineerd met hapjes en drankjes. Bezoekers worden als ware VIP’s onthaald op de rode loper om vervolgens Club Martini te betreden. Na een bijzondere opening genieten bezoekers van live optredens met muziek van bekende artiesten zoals Madonna, Cher en Tina, muziek uit de 90's en Spaanse klassiekers. Daarnaast vinden er dansacts op hoog niveau plaats met o.a. een burleske danceact, luchtacrobatiek en een klassieke Mr. Bojangles act.

Eten & drinken

MartiniPlaza heeft speciaal voor deze voorstelling een Martini-cocktail samengesteld. Naast deze cocktail wordt er een uitgebreid assortiment aan (fris)dranken geserveerd. Voor de culinaire liefhebbers is er een smakelijk fingerfood-menu.

Woensdag 28 en donderdag 29 oktober is Club Martini gereserveerd voor bedrijfsarrangementen. Donderdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 is het voor iedereen mogelijk om te reserveren.

Veilig te bezoeken

De Borgmanzaal van MartiniPlaza wordt omgetoverd tot Club Martini. De zaal is ruim en sfeervol ingericht, geheel volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, zodat bezoekers MartiniPlaza en het evenement veilig kunnen bezoeken.

Meer informatie en tickets via www.martiniplaza.nl .