Genieten geblazen: bootcamp Sportcoaches Haren zorgt voor blije gezichten

Bij Sportcoaches Haren konden vrijdag 22 januari jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar hun hart ophalen tijdens een pittige bootcamp. Het plezier werd er niet minder om.

Bij sporthal Het Buut aan de Hemsterhuislaan in Haren verzamelde zich vrijdagmiddag een groep kinderen om zich weer eens flink in het zweet te werken. Wel buiten, in verband met de RIVM-maatregelen.

Sporten met plezier

Nu de lockdown verlengd is, mogen de meeste kinderen nog niet naar school. Thuisonderwijs en online lessen zijn aan de orde van de dag. Gymlessen komen hierdoor te vervallen en op de fiets naar school zit er ook niet meer in. Blijven bewegen is in deze tijd daarom extra belangrijk, helemaal als je niet op een sport zit. Gelukkig weten de Harense sportcoaches daar wel raad mee. De bootcamp met afwisselende oefeningen was een groot succes. Het plezier spatte ervan af! De kinderen genoten volop.

Wil je in de toekomst ook meedoen met de activiteiten van Sportcoaches Haren? Houd dan de website www.sportcoachharen.nl goed in de gaten om je in te schrijven. De activiteiten die er worden aangeboden zijn populair en snel volgeboekt.