Dit jaar start aan de Kerkstraat in Haren de bouw van een appartementencomplex

Het nieuwe appartementencomplex ‘De Octaaf’ wordt gerealiseerd op het perceel waar vroeger drukkerij Niemeijer gevestigd was (Kerklaan 21). Tegenover de Dorpskerk worden maar liefst zes appartementen en een penthouse gebouwd. Initiatiefnemer is Karel Niemeijer.

Het appartementencomplex is in opdracht van Domia Projecten BV ontworpen door Marc Prosman Architecten uit Amsterdam. Aimée Staal Makelaardij is verantwoordelijk voor de verkoop van de luxe appartementen.

Nieuwbouw in het hart van Haren

Voor de bewoners komt aan de achterzijde van het complex de ingang van de ondergrondse parkeergarage. De zeven appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. De moderne ontwerpen zijn allen voorzien van royale buitenruimtes en variëren in oppervlaktes van ca. 116 m2 tot 248 m2. Het penthouse bestaat uit twee woonlagen, heeft de beschikking over meerdere terrassen en een eigen lift.

De architect is uitgegaan van klassieke principes en realiseerde een esthetisch duurzaam ontwerp dat nu en in de toekomst naadloos aansluit op de omgeving en de bestaande bebouwing in de straat. Het project heeft een lange aanloop gehad, maar dit jaar staat de start van de bouw gepland in september. Verkoopprijzen vanaf 525.000 euro.

Zie voor meer informatie https://woneninhethartvanharen.nl.