Expositie over The Rolling Stones blijft nóg een maandje (tot en met 18 april) in Groninger Museum

Het Groninger Museum verlengt de expositie ‘The Rolling Stones – Unzipped’ tot en met 18 april 2021. Het museum noemt de verlenging een uiterste poging om toch zoveel mogelijk bezoekers toe te kunnen laten. Vooralsnog zijn alle musea gesloten vanwege de pandemie.

De expositie toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de legendarische rockband The Rolling Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen.

Aangevuld met uniek filmmateriaal en interactieve technologie, geeft de tentoonstelling een inkijk in 50 jaar geschiedenis van de band en de carrières van Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood.

In juni in Marseille

De expositie, die oorspronkelijk tot en met 28 februari in het Groninger Museum te zien zou zijn, werd in januari al tot en met 28 maart verlengd. Omdat de expositie in juni in Marseille wordt verwacht, is verlenging na 18 april geen optie.

Zodra bekend is wanneer het museum weer open mag, volgt meer informatie over de start van de ticketverkoop.