‘Online ondernemen in coronatijd’ als tafelgesprek bij Kenniscafé van Economic Board Groningen

REGIO Tijdens het online EBG Kenniscafé op woensdagmiddag 3 maart kunnen ondernemers zich laten inspireren en adviseren over de stappen om succesvol online te ondernemen.

Aanmelden is gratis en kan via https://www.economicboardgroningen.nl/ebg-kenniscafe-online-ondernemen

Online marketing expert Bart Joling van marketingbureau Ten Stripes bespreekt voorbeelden uit de praktijk en geeft tips over wat in deze tijd wél kan dankzij online marketing. Daarnaast vertelt een Groningse ondernemer over zijn ervaring met de start van online ondernemen. Ondernemers uit de provincie Groningen kunnen zich gratis aanmelden. Dit EBG Kenniscafé wordt georganiseerd in samenwerking met Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen).

Kenniscafés over diverse onderwerpen

Om een alternatief te bieden voor een EBG Kenniscafé op een mooie locatie in de regio, organiseert EBG online EBG Kenniscafés over onderwerpen die in deze tijd zeer actueel zijn. Online ondernemen is van essentieel belang om te blijven vernieuwen en te groeien. Zeker nu biedt online ondernemen veel kansen en in sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om deze kansen te grijpen.

De online sessie is op woensdagmiddag 3 maart van 16.00 tot 17.15 uur en is bedoeld voor ondernemers (zzp'ers en mkb'ers) uit de provincie Groningen.

Dit EBG Kenniscafé wordt georganiseerd samen met De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO Groningen). Deze werkplaats is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen.