Scouts Trekvogels zoeken één vrijwilliger

HAREN - Scoutinggroep De Trekvogels heeft voor 2018 een goed voornemen, namelijk: minimaal één nieuwe vrijwilliger werven.

,,Dan denk jij natuurlijk: ‘Die lat ligt niet hoog!’ Nee, de lat ligt inderdaad niet hoog, maar wij zijn erg blij met nieuwe vrijwilligers en stellen het liefst een realistisch doel”, zegt Rienke Stornebrink van De Trekvogels.

Bij De Trekvogels kun je je op veel manieren inzetten als vrijwilliger. De scouts zijn op zoek naar leidinggevenden van een groep kinderen of jongeren. Maar wist je dat je je ook met andere kwaliteiten enorm goed kunt inzetten? Wat dacht je van het helpen bij het bouwen van een website, een klus in het bestuur, of het organiseren van bijzondere activiteiten? Er is altijd wat te doen. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor De Trekvogels al een supervrijwilliger!

Iedereen kan vrijwilliger worden bij Scoutinggroep De Trekvogels: jong of oud, man of vrouw. De groep is aangesloten bij Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Je ontvangt het Scouting Magazine, je kunt kamperen op échte Scoutingkampeerterreinen in binnen- en buitenland en de vereniging organiseert allerlei gezellige activiteiten om aan deel te nemen.

Kortom: heb jij ook een goed voornemen voor komend jaar? Wil je jouw kwaliteiten inzetten om kinderen en jeugd onvergetelijke opkomsten te laten beleven, wil je je deskundigheid in het bestuur laten zien en wil je ook nog eens je eigen netwerk uitbreiden door zelf aan leuke activiteiten mee te doen? Vraag dan meer informatie over vrijwilligerswerk bij Scoutinggroep De Trekvogels via info@detrekvogels.nl.