Run de Middelhorst met Jeroen Wassing en Coby Tjassing

HAREN - Bij Run de Middelhorst runnen de deelnemers in duo's een avond Café De Middelhorst in Haren en degene met de meeste omzet wint een all inclusive reis naar Mallorca. Zaterdag 30 december zetten Jeroen Wassing en Coby Tjassing zich in om en een ouderwets gezellige avond van te maken. U bent van harte welkom!

Coby Tjassing: "Wij gaan er een reuze gezellige avond van maken met vooral 'oude' muziek uit de jaren 60 en 70. De vader van Jeroen heeft een ruime collectie oude singles en gaat die draaien. Jeroen en ik hopen op die groep mensen die zo graag nog weer eens ouderwets uit hun dak wil gaan! Dat kan op  30 december vanaf 20.30 uur in café De Oude Middelhorst!"

Run de Middelhorst

Run de Middelhorst vindt plaats op zaterdag en wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maanden september (2017) t/m april(2018). Op 30 sept, 28 okt, 25 nov, 30 dec, 27 jan, 24 febr, 31 maart en 28 april. Er wordt een slotfeest gehouden op zaterdag 26 mei 2018 voor de deelnemende teams die mee hebben gedaan aan. U krijgt een uur lang gratis consumpties aangeboden als waardering. Op deze avond wordt het winnende team bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Blokzijl via erikblok@hotmail.com en 050-5370907 of kom langs in het Café de Middelhorst, Oude Middelhorst 1 Haren.