Open dag Het Schathuis

GRONINGEN - De laatste maanden ontstond er een nieuw samenwerkingsverband tussen Sociaal Lunchcafé Het Schathuis en Bureau Lagro, en Het Schathuis en Leeratelier Studio Bloesems. Bureau Lagro ondersteunt Het Schathuis in bedrijfsvoering en kwaliteitszorg en Leeratelier Studio Bloesems verzorgt sinds kort een creatieve dagbesteding met leder. Al met al genoeg aanleiding voor een feestelijke open dag op zaterdag 11 november!

U bent van harte welkom op de prachtige locatie gelegen aan de Jan Wolkerslaan 2 in Helpman, Groningen. Graag Het Schathuis zien welke schatten er bij hun werken, proeven wat voor lekkers zij maken in het lunchcafé en ervaren hoe ze mooie lederen producten maken op de creatieve dagbesteding in het atelier. De deuren zijn geopend van 13:00 tot 16:00  uur.

Workshop

Tijdens de open dag is een workshop te volgen voor jong en oud. In het atelier van Studio Bloesems kunt u met leder aan de slag en maakt u uw eigen leren tasje. Alles gebeurt met de hand, en ervaring is helemaal niet nodig. Het leren tasje is leuk om kleine spulletjes in te bewaren zoals sieraden, make-up, maar ook… snoepjes! Heel handig als uw kind(eren) later die middag langs de deuren lopen voor Sint Maarten. Opgeven voor de workshop is niet nodig, maar kom voor 15:00 uur zodat u het op tijd afkrijgt. Deelname aan de workshop is gratis.

11 november vieren

Om 16:00 uur wordt er vanaf Het Schathuis vertrokken om langs de deuren te gaan met een lampion en mooie liedjes. En natuurlijk mogen kinderen ook aan de deur van Het Schathuis komen zingen!