Nieuwbouw/Verbouw XL heeft 40 nieuwbouwprimeurs in huis

GRONINGEN - Hét bouwevenement van Noord-Nederland barst uit haar voegen. Nieuwbouw/Verbouw XL laat 1:1 zien wat de huizenmarkt in Groningen en verre omstreken in huis heeft. De beurs bewijst zich van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november opnieuw als hét moment voor stadsmakelaars, gemeenten en ontwikkelaars om de nieuwste bouwprojecten en de stads- en gemeenteontwikkelingen te lanceren. De laatste bouwplannen gaan in de Groninger MartiniPlaza hand in hand met financiers, architecten en tientallen specialisten die verbouwplannen uitvoeren. Dit jaar ‘primeurt’ het evenement tientallen projecten in Meerstad, het stadshart van Groningen en aangrenzende gebieden.

Nieuwbouwprimeurs

De horeca- en woonplek Merckt in Groningen en drijvende woningen in Meerstad: het zijn twee van de meest in het oog springende primeurs van Nieuwbouw/Verbouw XL. In Meerstad staan, naast de drijvende woningen, nog 12 andere bouwplannen op stapel. Zij worden onthuld tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL. Plannen in de Berlage-Hof en aan de Oosterhamrikkade in Groningen richten zich bewust op starters en gezinnen. Beide projecten gaan een volgende fase in en krijgen voor het eerst een gezicht op het evenement in MartiniPlaza.

Nieuwbouw/Verbouw XL is eerlijk en duurzaam

Nieuwbouw/Verbouw XL focust zich in 2017 op het thema duurzaamheid. Onder de vlag ‘Blue Skies’ zijn op de beursvloer meerdere eerlijke toepassingen te zien én te proberen. Blue Skies is onderdeel van Verbouw XL, dat antwoord geeft op legio verbouwvragen - of het nu gaat om een aanbouw, nieuwe keuken of serre. Om van het huis écht een thuis te maken wordt er passend interieuradvies gegeven. Inschrijven is gratis via www.nieuwbouwxl.nl. Praktische informatie Vrijdag 17 november: 13.00 – 21.00 uur Zaterdag 18 + zondag 19 november: 10.00 – 17.00 uur Locatie: MartiniPlaza Groningen Entree: Gratis