Eelde Classics 2017

EELDE - De Oldtimerbeurs Flowerdome Eelde heet voortaan Eelde Classics en vindt plaats op 25 & 26 november. Het laatste weekend van november staat bij klassieker liefhebbers al jaren vast in de agenda.

Tijdens Eelde Classics 2017 tonen de leden van verschillende merkenclubs en de andere standhouders hun pronkstukken aan het publiek. Twee-, drie-, vier- of nog meerwielers, het maakt niet uit wat voor voertuig het is, want alles dat zich vroeger op ons wegennet voortbewoog is in de hallen van het Flowerdome te zien op 25 en 26 november.

De geschiedenis van een klassieker

De leden van de verschillende clubs vertellen graag over hun voertuigen. Vol enthousiasme vertellen zij aan het publiek en collega's over de geschiedenis, de techniek en de details van hun klassieker. Daarmee hopen zij niet alleen uw belangstelling te wekken, maar strijden zij ook om prijzen en eervolle vermeldingen die aan de deelname aan Eelde Classics 2017 zijn te verdienen.

Pronkstukken

Tijdens deze beurs kunt u genieten van alle soorten klassieke voertuigen zoals de legendarische roze Chevrolet Caprice uit de TV serie Flodder, ook zijn twee bussen van het Nationaal Busmuseum te bewonderen. Naast auto’s en motoren zijn op Eelde Classsics 2017 ook oude brandweerwagens, vrachtwagens,legervoertuigen en tractoren te zien. Daarnaast zijn de organisatoren er opnieuw in geslaagd om tientallen al dan niet gemotoriseerde tweewielers van toen naar de hallen van de bloemenveiling te halen. Net als voorgaande jaren is ook dit jaar natuurlijk weer aan de hobbyisten gedacht. Zij vinden ook op Eelde Classics 2017 gereedschappen, onderdelen, documentatie en accessoires voor hun eigen klassieker. Voor wie het liever allemaal kleiner houdt of nog te jong is voor een echte klassieker zijn er ook dit jaar veel miniaturen te vinden in Eelde.

Meer informatie & openingstijden

Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 is Eelde Classics 2017 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Locatie: Burg. J.G.Legroweg 80 Eelde. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net.