Versterk je Imago! Workshop voor werkzoekenden

HAREN - Walk & Talk staat donderdag 9 november in het teken van het versterken van je imago. Naast het cv zijn ook je persoonlijkheid, gedrag en uitstraling belangrijk in je zoektocht naar werk: jij bént je eigen visitekaartje! Daarom biedt Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden, de workshop ‘Versterk je imago, doe meer met kleur!’ aan.

Coach Loes van der Hoek van Het Bakhuis, www.het-bakhuys.nl, vertelt tijdens deze Walk & Talk hoe kleuren ons beïnvloeden. Hoe maak je daar als werkzoekende slim gebruik van om jezelf nog krachtiger te presenteren?

Walk & Talk

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom bij Walk & Talk in Bibliotheek Haren. Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en waar men praktische tips krijgt die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.  Met Walk & Talk biedt de bibliotheek werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Bibliotheek Haren, Brinkhorst 3, Haren Donderdag 9 november: inloop vanaf 9.30 uur, workshop start om 10.00 uur tot 11:30 uur. Deelname is gratis, net als de koffie en thee. Aanmelden via haren@biblionetgroningen.nl