Sinterklaas Intocht Haren

HAREN - Sinterklaas met zijn omvangrijke gevolg komt zaterdag 18 november kaan in Haren. Om 13.30 uur stapt hij uit zijn voertuig op de rotonde Rijksstraatweg/Emmalaan en zal te voet door het centrum gaan om zoveel mogelijk kinderen te ontmoeten.

Sint neemt een enorme groep Pieten mee. Rond 14.30 uur arriveert de Sint op het Raadhuisplein waar hij kort op het podium aanwezig zal zijn. Alle kinderen op het plein krijgen een cadeautje en een kleurplaat.

Doventolk

Dove kinderen en hun ouders komen ook graag naar de intocht in Haren, omdat er een doventolk aanwezig is. Een Zwarte Piet die in gebaren vertelt wat er wordt gezegd.

Social Media Piet & Pers Piet

Tijdens de intocht zal Social Media Piet - te herkennen aan een blauwe Twittervogel op haar rug & een telefoon in haar hand - foto's maken. Deze foto's worden getwitterd en worden z.s.m. na de intocht online gezet. Dit geldt ook voor de foto's die Pers Piet maakt. Zij is te herkennen aan het "PERS" bordje op haar rug.

Sterke mama’s & papa’s, ooms & tantes en vrienden gezocht

Sinterklaas is op zoek naar mama’s en papa’s die voor de veiligheid naast de wagens willen meelopen tijdens de intocht. Dan kunnen Sint en zijn pieten zich bezighouden met de kinderen. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar: info@intochtharen.nl

Tip

Kom zaterdag 25 november naar de Open Huis in de werkkamer van de Sint! Kijk voor meer informatie op: www.intochtharen.nl. Of volg via @intochtharen op Facebook, Twitter en Instagram