Halloween feest Café de Middelhorst

HAREN - Floor Ruitinga en Edwin Nijdam zijn zaterdag 28 oktober aan de beurt om Café de Middelhorst voor een avond te runnen. Dit is een avond in het kader van de actie; "Run je eigen café voor één avond".

Op de laatste zaterdag van de maand in de periode september tot april geven 'gelegenheidsbarkeepers' bij Café de Middelhorst een themafeest. Ze moeten op deze avond alle werkzaamheden verrichten die horen bij het runnen van een eigen café. Doel is om zoveel mogelijk omzet te behalen. De winnaars van dit evenement winnen een geheel verzorgde vakantie.

Live muziek

Floor en Edwin hebben als thema "Halloween". Kleden in Halloween stijl is leuk maar uiteraard niet verplicht. Er is live muziek door Geert-Jan Draaijer (voorheen van de band Different Colours). Daarnaast is er op deze avond ook de reünie van wijlen Café In den Herberg welke voorheen was gehuisvest in het pand aan de Rijksstraatweg waar nu eetcafé Uniek is. Edwin en Floor nodigen jullie hierbij uit voor een hopelijk fantastische avond. Aanvang Halloween feest: 20.00 uur, Oude Middelhorst 1 Haren