MijnTafel Haren doneert aan Dierenambulance Groningen

HAREN - André Nijdam, manager van de Dierenambulance Groningen, kreeg een cheque van € 1132,42 overhandigd door de eigenaren Roelof Bathoorn en Frouke Steunebrink van mijnTafel Haren. Dit bedrag hebben zij kunnen inzamelen dankzij de gedoneerde artikelen van vertrekkende huurders. Die artikelen worden dan opnieuw geprijsd en verkocht voor een regionaal goed doel.

Het bedrag wordt door Dierenambulance Groningen aangewend voor de financiering van een elektrische scooter. Deze is milieuvriendelijk, goedkoop in verbruik en paaltjes/drukte in het verkeer zijn minder een belemmering. Zodat het personeel van de Dierenambulance zich sneller kan verplaatsen. André Nijdam is enorm dankbaar voor het geweldige bedrag!

Over mijnTafel Haren

Iedereen die iets wil verkopen -of het nu tweedehands, zelfgemaakt of nieuw is- kan een tafel huren. Je krijgt van mijnTafel de prijsstickers met een unieke barcode die is gelinkt aan je klantnummer. Je richt zelf je tafel in en prijst je spullen. MijnTafel verkoopt die voor je. Je kunt je verkopen volgen op de telefoon/computer, je mag zo vaak aanvullen als je wilt en je krijgt de opbrengst wekelijks per bank uitbetaald. MijnTafel Haren streeft er naar een groene en sociale onderneming te zijn. Ze bevorderen het hergebruik en de recycling van spullen en zo dragen ze bij aan de ontlasting van het milieu.