Stem op G-team VV Gorecht

HAREN - VV Gorecht heeft een G-team voor spelers met een licht tot matige verstandelijke- en of lichamelijke beperking. Aangezien zij op zoek zijn naar nieuwe leden om weer aan de competitie van de KNVB te kunnen mee doen, wil VV Gorecht haar G-team breder zichtbaar maken. Mee doen met de verkiezing Uniek Sporttalent team 2017 georganiseerd door Uniek Sporten is daarom een uitgelezen kans.

Naast bekendheid kunnen zij ook een mooi geld bedrag winnen. Help het G-team een ronde verder door een stem uit te brengen op Facebook én/óf via uw mailadres door een (tijdelijk) account aan te maken op Uniek Sporten.

Uniek Sporttalent team 2017

Er zijn drie stem rondes, een halve finale en een finale: De 1e  stemronde: 1 t/m 10 oktober De 2e stemronde: 11 t/m 20 oktober De 3e stemronde: 21 t/m 30 oktober Halve finale: 2 t/m 12 november Per stemronde gaat per categorie één sporter of team met de meeste stemmen door naar de volgende ronde.

Stem voor 10 oktober

www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/65/g-team-vv-gorecht/stemronde/1 Namens alle spelers van het G-team: hartelijk dank voor uw stem!