Senioren Infomarkt

HOOGEZAND - Zaterdag 30 september vindt van 13.00 – 17.00 uur de Senioren Infomarkt plaats in ZINN locatie De Burcht in Hoogezand. Op de meest gestelde vragen over ouderenzorg geeft de infomarkt antwoord. Specialisten uit het vak informeren bezoekers door middel van presentaties. Aanmelden hoeft niet en entree is gratis.

De wereld van ouderenzorg is er één met vele veranderingen. In mogelijkheden, regelgeving en financiering. Dat zorgt voor onduidelijkheid en een scala aan vragen bij ouderen. Hoe wordt ouderenzorg gefinancierd en wat betaal ik zelf? Hoe bepaal ik het moment dat zorg nodig is? Hoe kan ik langer thuis blijven wonen? Alle presentaties zijn gratis toegankelijk, worden gehouden om 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur en duren ongeveer 30 minuten.

Persoonlijke vragen bij de vraagtafels

Naast het bijwonen van presentaties kunnen bezoekers persoonlijke vragen stellen bij de vraagtafels. Op allerlei gebieden is expertise aanwezig. Denk hierbij aan financiële zaken rond zorg en ouder worden, langer thuis met fysio- en ergotherapie en wonen in een veilige omgeving. Aan de Senioren Infomarkt werken diverse zorgaanbieders uit Hoogezand mee. Voor een uitgebreid overzicht van alle presentaties en onderwerpen: www.zinnzorg.nl. ZINN locatie De Burcht Van der Duyn van Maasdamweg 250, Hoogezand