Programma Kinderboekenweek in Haren

HAREN - De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 tot en met 14 oktober. Het thema is: Gruwelijk eng! Op de openingsmiddag in de Bibliotheek Haren op woensdag 4 oktober wordt er gestart met een Griezelmiddag.

Kinderen kunnen spookjes maken, enge liedjes luisteren, griezelen in de voorleestent, heksendrank drinken en nog veel meer spannends beleven! Verkleed komen als heks, spook of monster is niet verplicht, maar natuurlijk wel erg leuk! Voor de kinderen die thuis ook spannende boeken willen lezen, er is keuze volop!

Overhandiging Culturele agenda

Deze middag zal de Culturele kalender overhandigd worden aan een vertegenwoordiger van de Gemeente. Hierin staan alle Culturele activiteiten die gepland zijn voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Haren in samenwerking met de Culturele Commissie Basisscholen Haren. De Bibliotheek, CKC t ’Clockhuys en de CCBH organiseren gezamenlijk deze openingsmiddag, van 14.30 uur tot 16.30 uur.

Andere activiteiten tijdens de Kinderboekenweek

Spokenbal Vrijdag de 13e oktober houdt de bibliotheek een Spokenbal. Van 20.00 uur tot 21.30 uur kunnen dappere kinderen luisteren naar spannende verhalen in de griezeltent. Hoe meer spoken en spookjes, heksen en monsters, hoe spannender het wordt. Maak je stop motion filmpje Woensdag 11 oktober is er een workshop in de bibliotheek. Je kan je eigen spannende stop motion filmpje met LEGO maken. Van 14.30 uur tot 15.30 uur. Kun jij een spannend verhaal verzinnen en met LEGO bouwen? Dan zorgt de bibliotheek voor LEGO en iPads om er een animatiefilmpje van te maken. Geef je op via haren@biblionetgroningen.nl, je krijgt een bevestiging. Er is maximaal plaats voor 12 kinderen.