Paalkoepel Herfstfair, kom en laat je verrassen!

HAREN - Nog even en dan is het zover: de eerste Paalkoepel Herfstfair vindt plaats op zondag 24 september bij De Paalkoepel aan de rand van het Paterswoldsemeer in Haren. Een zondag lang slenteren, genietend van bijzondere producten in een ontspannen sfeer. Tussendoor even wat lekkers op het terras van de Paalkoepel, luisterend naar live ‘lazy sunday’ muziek.

Uit heel Nederland bieden enthousiaste standhouders hun producten aan. Denk aan unieke ambachtelijke streekproducten. Maar ook brocante, bijzondere kleding, zeep, kruiden, design meubels, keukenaccessoires, prachtige sjaals, kinderkleding, outdoor cooking, kunst, sieraden, duurzaam geproduceerde tassen en nog veel en veel meer. Kortom de ingrediënten voor een heerlijke eerste herfstzondag!

Appeloogst & cider

Heb je dit jaar een grote appeloogst en weet je niet wat je met zoveel appels moet doen? Laat ze niet liggen maar lever je appels in tijdens de fair en krijg hiervoor een flesje cider terug. Inleveren per persoon tot 75 kilo.

Opbrengst naar Sea First Foundation

De opbrengst is bestemd voor de Sea First Foundation. De Sea First Foundation (SFF) werd in november 2009 opgericht uit bezorgdheid over de rampzalige situatie waarin de oceanen verkeren, denk aan gif, plastic en overbevissing. De problemen die dit teweeg brengt voor mens, dier en natuur zijn enorm. SFF streeft naar een wereld waarin de mensheid de oceanen erkent als essentieel voor al het leven en actie onderneemt om deze te beschermen en te koesteren. Voor meer informatie zie: www.depaalkoepel.nl of bel met het informatienummer 06-10414204