Run de Middelhorst voor de eerste keer van start

HAREN - Bij Run de Middelhorst runnen de deelnemers in duo's een avond Café De Middelhorst en degene met de meeste omzet wint een all inclusive reis naar Mallorca. Zaterdag 30 september bijten Marleen Lamberts en Rene Loorbach het spits af. Zij gaan zich vol inzetten en er een gezellige avond van maken. U bent van harte welkom!

Uitbater Erik Blokzeil: "Alle laatste zaterdagavonden van de maand zitten vol en het belooft echt heel leuk te worden!" Marleen Lamberts: "Als thema hebben wij de Foute Party! De foute party geeft al aan dat we het leuk zouden vinden dat iedereen zo fout mogelijk gekleed gaat. Het feest is van 20:00 tot 02:00 uur. Wij zullen die avond degene die het mooiste gekleed is een prijs geven. Ook hebben we die avond een uurtje karoaoke waar de beste act ook een prijs wint. De sfeer op die avond vinden wij erg belangrijk, wij houden van gezelligheid en lol. Natuurlijk hopen wij dat er zoveel mogelijk mensen komen op de Foute Party!" Het gaat Rene en Marleen niet zozeer om het winnen van de hoofdprijs, zij doen vooral mee voor de gezelligheid.

Run de Middelhorst

Run de Middelhorst vindt plaats op zaterdag en wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maanden september (2017) t/m april(2018). Op 30 sept, 28 okt, 25 nov, 30 dec, 27 jan, 24 febr, 24 maart en 28 april. Er wordt een slotfeest gehouden op zaterdag 26 mei 2018 voor de deelnemende teams die mee hebben gedaan aan. U krijgt een uur lang gratis consumpties aangeboden als waardering! Op deze avond wordt het winnende team bekend gemaakt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Blokzijl via erikblok@hotmail.com en 050-5370907 of kom langs in het Café de Middelhorst, Oude Middelhorst 1 Haren.