Handelen met gesloten beurs op de Beursvloer

HAREN - De Haren-Tynaarlose Uitdaging houdt op 2 november de Beursvloer bij Flora Holland in Eelde met het doel bedrijven en organisaties onderling te laten handelen in producten en diensten met gesloten beurzen.

Draag bij aan de lokale samenleving

Voor maatschappelijke instellingen en netwerken is de Beursvloer een unieke kans om wensen te realiseren met steun van het bedrijfsleven en/of andere organisaties. Voor bedrijven en professionals is de Beursvloer doeltreffend om met eigen expertise, materialen en middelen etc. bij te dragen aan de lokale samenleving.

Meer betekenen in uw eigen regio?

Verken en verbind op de Beursvloer. De Haren-Tynaarlose Uitdaging matcht vergader-/opslagruimte, vervoer, advies (P&O, financieel, juridisch), dagje uit, coaching, inventaris, visie-/teambegeleiding, klussen m/v en meer!

Voor wie?

Iedereen die in georganiseerd verband wil bijdragen aan de samenleving in de gemeenten Haren en Tynaarlo is van harte welkom. U ontmoet elkaar o.a. tijdens speed-dating, luistert naar inspirerende verhalen van diverse sprekers en kunt concreet aan de slag door uw vragen en aanbod in te brengen op de beursvloer. Er is muziek, theater en goede catering. De waarde van gerealiseerde verbindingen wordt bij de feestelijke afsluiting bekend gemaakt door onze notaris.

De Haren-Tynaarlose Uitdaging

De Haren-Tynaarlose Uitdaging is een lokaal netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. Sinds de oprichting in 2016 realiseerden zij tientallen matches en workshops met een totale maatschappelijke waarde van ruim € 45.000,-. De Haren-Tynaarlose Uitdaging heeft de ambitie dit bedrag minstens te verdubbelen!

Aanmelden en meer weten?

Meld u nu aan via het aanmeldformulier op onze website www.harentynaarloseuitdaging.nl. Kijk daar ook voor meer informatie en inspiratie. Laat ook op Facebook bij speciaal evenement een bericht achter dat u komt. Beursvloer m.m.v.: Feenstra Makelaars, Flora Holland, Gasterra, Gemeente Haren, Gemeente Tynaarlo, Geveke Bouw, JarnoCompany, MarcJager, Mikkelhorst, Mindscape, NewNexus, Oranje Fonds, Rabobank, Torion, Trias, Walnoot en vele anderen. Beursvloer, locatie Royal Flora Holland,  Burg. J.G. Legroweg 80 Eelde 2 november 2017, 15.30 - 19.00 uur. Start programma: 16.00 uur.