Wat was het een mooie dag vandaag, hè mama?

HAREN - Bij het CJG in Haren start 20 september een nieuwe cursus Mindful Opvoeden. De cursus wordt gegeven door Sandra van der Veen, maatschappelijke zorgverlener gemeente Haren.

'Wat was het een mooie dag vandaag, hè mama?’ ‘Hoe kan dat eigenlijk? Elke ouder wil dat zijn kind succesvol en gelukkig is in datgene waar jouw kind blij van wordt. Daar heeft een kind echter een goede en positieve ondersteuning voor nodig. Hiermee bereikt je kind het meeste en stimuleer je empathie en zelfstandigheid. Onze kinderen kopiëren ons gedrag als ouder moeiteloos. Een eyeopener, om te ontdekken dat er een totaal andere dynamiek ontstaat als je in volle aandacht bent. En niet alleen voor je kind: ook voor jou en voor de relatie met je partner. Dat is de kracht van Mindful Thuis in de nieuwe cursus Mindful Opvoeden.

Wil je het zelf ervaren en direct toepassen?

Meld je dan nu aan voor de nieuwe cursus die op 20 september van start gaat in het CJG Haren, max 10 deelnemers. De avonden zijn interactief met ruimte voor eigen inbreng en voor ieder zijn / haar eigen gevoel. Ouders uit de gemeente Haren kunnen kosteloos deelnemen aan de cursus. Bel of mail voor informatie.

Sandra v/d Veen

Naast moeder van een gezin met drie kinderen begeleidt zij ruim zeven jaar met hart en ziel ouders, jongeren en kinderen. Zowel individuele begeleiding als ook oudercursussen. Sandra van der Veen: "Cliënten omschrijven mij als betrokken en toegankelijk. Vragen om hulp vraagt soms veel moed, toch gingen al vele ouders u voor! Mijn werkwijze is voor ieder uniek en altijd patroondoorbrekend. Vanuit rust en vertrouwen worden beschrijvingen van situaties en gevoel goed geïnterpreteerd en omgezet in het beschrijven van het achterliggende probleem. We werken aan de oorzaak en realiseren wat jij wilt veranderen of bereiken." Praktische informatie Vooraf aanmelden, info@tressan.nl of via 06-42056299 Trainer, Sandra van der veen / Praktijk Tressan Centrum voor Jeugd en Gezin, Mellenssteeg 16 Haren Voor meer informatie over Sandra van der Veen zie www.praktijktressan.nl