Stap eens uit je comfort zone

ONNEN - De volgende Open Coffee Haren bijeenkomst is op donderdag 21 september bij De Tiehof. Open Coffee Haren nodigt u van harte uit om ook te komen. De presentatie van deze keer wordt verzorgd door Hans de Graaf van Brainfull Leadership.

De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op de website www.opencoffeeharen.nl vinden.

Open Coffee Haren presenteert

Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Hans de Graaf – Brainfull Leadership – en heeft als titel: “Gelukkig in je comfortzone”. Hans: “Stap eens (vaker) uit je comfort zone” is een vaak gehoord advies. Wijs? Dat is nog maar de vraag! In een 10 minuten durende Power Talk geef ik je een nieuwe kijk op je ‘comfort zone’ en beantwoord de vraag of het wel zo verstandig is om uit je comfort zone te stappen. Je krijgt tijdens deze sessie handvatten om effectiever richting geven aan je bedrijf en aan je leven." Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand, Tijd: v.a. 9.30 uur tot 11.30 uur, presentatie 10.00 uur