Feestelijk programma 10de herfstfair

HAREN - Herfstfair Haren viert op 30 september en 1 oktober haar 10-jarig bestaan met veel gezelligheid en sfeer tijdens de 10de herfstfair. De feestelijk opening wordt op de 30ste om 10.30 uur verricht door de kleurrijke kunstenares Maya Wildevuur. Iedereen is van harte welkom.

Organisator Coby Eggen: "Ruim 40 standhouders zijn er te vinden in en om de boerenschuur met onder andere. wijnen, bloemsierkunst, delicatessen, lifestyle, brocante, sieraden en veel meer. De standhouders zijn met zorg geselecteerd zodat wij een gevarieerde fair van goede kwaliteit kunnen bieden. Verder kunt u genieten van vers gerookte zalm en heerlijke belegde broodjes. Koffie, thee en lekkernijen zijn verkrijgbaar in de schuur. Ook aan de kinderen is gedacht. Beide dagen kunnen zij zich vanaf 13.00 uur gratis laten schminken. Een heerlijk uitje om te genieten van al het moois, lekkers en muziek!"

Optreden LINK

Zondag 1 okt. vanaf 13.00 uur zal het zangformatie " LINK " optreden. De herfstfair vindt plaats op dezelfde locatie als voor gaande jaren aan de Rijksstraatweg, tegenover Shell/Esserberg in Haren, in en rond de boerderijschuur. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid (1 euro). Herfstfair Haren zaterdag 30 september, 10:30 - 17:00 uur Herfstfair Haren zondag 1 oktober, 10:30 - 17:00 uur