Inschrijving Kerstfair Haren geopend voor Harense ondernemers

HAREN - Denkt u al na over de Kerst? Nou, Ondernemend Haren wel! Zaterdag 16 december houdt Ondernemend Haren rondom de kerk weer een traditionele kerstmarkt. Het bestuur van Ondernemend Haren vraagt Harense ondernemers om zich in te schrijven voor deze kerstfair. Inschrijven is mogelijk tot en met 27 september.

De organisatie heeft een frisse uitstraling voor ogen, met een Dickens-achtige sfeer. Om dat te bereiken hebben we dit jaar gekozen voor sfeervolle, houten chaletjes in plaats van standaard marktkramen.

Een breed aanbod

Naast de Harense ondernemers heeft Ondernemend Haren een aantal bedrijven van buitenaf vastgelegd die bijdragen aan de specifieke sfeer. Denk hierbij aan bedrijven zoals: de Wilde Slagerij Groningen, KusKe Oet GruNn negerzoenen, diverse horecabedrijven, Amsterdam! Good cookies stroopwafels, Martinistad Mini’s, De Takkenvrouw Vlechtwerk, diverse brocante- en lifestylezaken en een palingboer. Kortom: een breed aanbod, met voor ieder wat wils. Het liefst vult Ondernemend Haren deze uiteenlopende bedrijven aan met een nog groter aantal ‘eigen’ ondernemers. Zo’n 11 leden hebben al toegezegd dat ze meedoen dit jaar, ongeveer zes ondernemers moeten nog even bekijken of het praktisch haalbaar is. Ondernemend Haren hoopt natuurlijk dat u zich ook wilt inschrijven!

Inschrijfformulier Kerstfair

Op de site van Ondernemend Haren vindt u het inschrijfformulier: www.ondernemendharen.nl/inschrijving-kerstfair-haren. Voor de chaletjes wordt een kleine huurprijs doorberekend om alles binnen budget te houden. De huurprijs voor leden is 75 Euro ex. BTW.  Wacht niet te lang met inschrijven, in verband met vergunningen en het vastleggen van de chaletjes.