Trip Advocaten & Notarissen nieuwe sponsor GHHC Groningen

HAREN - Het bestuur van hockeyclub GHHC Groningen is verheugd Trip Advocaten & Notarissen als nieuwe sponsor te kunnen verwelkomen. Trip zal het komende seizoen op de shirts van Dames 1 van Groningen prijken. Dames 1, dat uitkomt in de hoofdklasse, staat garant voor mooi en attractief hockey en Trip heeft daarmee een prominente plek als sponsor weten te verwerven. Een van de speelsters en oud-International Willemijn Bos, is tevens advocaat bij Trip.

Waar hockeyclub Groningen wordt gezien als een van de betere en grotere hockeyclubs van Noord-Nederland, vormt Trip met tachtig juristen, verspreid over kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland met een uitstekende reputatie. Beide organisaties staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen. Niet gek dat zij elkaar op het hockeyveld nu hebben gevonden. Trip is verheugd op deze wijze haar betrokkenheid bij topsport in het Noorden verder te onderstrepen.

Hockeycompetitie

De hockeycompetitie vangt weer aan op 10 september aanstaande. Groningen opent groots met een Super Sunday, waarbij zowel Heren 1 (tegen Victoria, Rotterdam) als Dames 1 (tegen Oranje-Rood uit Eindhoven) thuis spelen op De Harener Holt aan de Kerklaan in Haren.

Ondertekening Sponsorcontract

Om 12.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1, zal het sponsorcontract tussen de hockeyclub en Trip worden ondertekend. Een formeel moment als startsein voor een vruchtbare samenwerking waar beide partijen naar uitkijken. Het afgelopen seizoen heeft geleerd dat het hockey op De Harener Holt een grote aantrekkingskracht heeft op de omgeving. De wedstrijden staan garant voor veel publiek en de verwachting is dat dit aankomend seizoen niet anders zal zijn.