Open Tuinencarrousel Drenthe Groei & Bloei

DRENTHE - Dit jaar gaan bijna 100 Drentse tuinen verdeeld over 4 regio’s voor u open. Deelnemers hebben gemeen dat de meesten van hen lid zijn van één van de acht afdelingen van Groei & Bloei in de provincie Drenthe. Zaterdag 9 en zondag 10 september vindt de open tuinencarrousel plaats in de regio van de Groei & Bloei afdelingen Roden en Zuidlaren.

In de maanden juni, juli, augustus en september zijn er steeds in een andere regio een flink aantal enthousiaste tuineigenaren die graag hun tuin aan u wil laten zien. Zodoende kunt u een grote diversiteit aan tuinen zien in de verschillende bloeiseizoenen. De Groei & Bloei afdelingen Roden en Zuidlaren sluiten deze carrousel af met open tuinen in hun regio’s. Op beide dagen zijn van 10.30 tot 17.00 uur de tuinen gratis te bezichtigen.

Deelnemende tuinen

Op de website www.opentuinencarrouseldrenthe.nl vindt u alle informatie over welke tuinen meedoen. Ook is daar een korte omschrijving van de tuinen te vinden met foto’s, de adressen en de dagen waarop de tuinen zijn geopend. Let op: sommige tuinen doen slechts een dag van het weekend de deuren open! Kijk voor nog meer informatie over Groei & Bloei op www.roden.groei.nl of www.zuidlaren.groei.nl